Lataa Aimo puhelimesi sovelluskaupasta

iOS

Apple-laitteet iOS-käyttöjärjestelmällä.

Android

Muut laitteet Android-käyttöjärjestelmällä.

Tilin luominen sovellukseen

1. Jos käytät Aimo-sovellusta ensimmäistä kertaa, valitse Menoksi!. Jos sinulla on jo tili, valitse Kirjaudu sisään.

2. Jos haluat rekisteröityä Aimo Appiin käyttämällä Apple-, Facebook- tai Google-tunnuksia, valitse haluamasi vaihtoehto. Jos haluat rekisteröityä ilman Apple-, Facebook- tai Google-tunnuksia, aloita syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka.

3. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty vahvistuskoodi. Kirjoita se Vahvistuskoodi-kenttään. Valitse sitten Lähetä.

Mikäli vahvistuskoodi ei saapunut sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio.

4. Valitse tilillesi salasana ja anna muut vaadittavat tiedot.

5. Jotta voit käyttää sovellusta, valitse maa jossa käytät sovellusta eniten ja hyväksy käyttöehdot.

6. Tilisi on valmis! Tervetuloa mukaan Aimoon.

Voit jatkaa ohjattua käyttöönottoa ajoneuvon ja maksukortin lisäämiseen. Voit syöttää em. tiedot myös myöhemmin seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Ajoneuvon lisääminen sovellukseen

1. Jotta voit käyttää Aimo Appia tietyissä kohteissa, sinun täytyy lisätä ajoneuvosi sovellukseen. Valitse sitä varten sovelluksen oikeasta alakulmasta Tili -välilehti. Sen jälkeen valitse Omat ajoneuvot.

2. Valitse Lisää uusi ajoneuvo.

3. Syötä ajoneuvosi rekisterinumero sille varattuun kenttään. Yksityiskohdat -välilehdeltä voit myös lisätä ajoneuvollesi lempinimen sekä valita autolle värin ja kuvakkeen. Valitse lisäksi, haluatko käyttää ajoneuvollesi kamerapysäköintiä. Kun olet tehnyt valinnat, valitse Lisää ajoneuvo.

4. Ajoneuvosi näkyy nyt Omat ajoneuvot -osiossa. Sovellukseen voi lisätä useita ajoneuvoja, mutta luvalla pysäköidessä tai lyhytaikaisella pysäköinnillä voi olla aina vain yksi ajoneuvo valittuna.

Maksukortin lisääminen sovellukseen

1. Maksukortin lisäämiseksi valitse oikeasta alakulmasta Tili -välilehti. Sen jälkeen valitse Maksutavat.

2. Valitse Lisää maksukortti.

3. Täydennä kortin tiedot. Valitse Rekisteröi.

4. Voit vielä lisätä halutessasi maksukortillesi nimen. Sen jälkeen valitse Valmis.

5. Maksukorttisi näkyy nyt Maksutavat -osiossa.

Kaipaatko apua?

Tutustu sovelluksen ohjeistuksiin.

Siirry liikkumisen uuteen aikaan – lataa sovellus nyt.

Voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi App Store tai Google Play -sovelluskaupoista.

Ota yhteyttä

Sovelluksen asiakaspalvelu

Aimo Park Finland Oy

Kuortaneenkatu 7
00520 Helsinki